Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Asigurări de Viaţă
 

 
Asigurări Generale
 
   
 
Info util
 
Programa „ Protecţia corporativă a vieţii”


Programa „ Protecţia corporativă a vieţii”

 

“Protectia corporativa a vietii” este un program de economisire, acumulare si capitalizare a mijloacelor banesti. Asigura bunastarea financiara Persoanei Asigurate si familiei ei, ofera protectie, sub forma de despagubiri, impotriva riscurilor de deces, deces din accident, invaliditate de gradul I si II. De asemenea Persoana Asigurata participa, in conditii foarte avantajoase, la profitul companiei, care se repartizeaza anual sau la finele perioadei de asigurare.

Cine poate sa se asigure ?    

  • Persoana Asigurata: persoane fizice cu virstele cuprinse inte 18 si 65 ani, angajate al Asiguratului. Virsta maxima  de iesire din asigurare este de 75 ani.
  • Asiguratul (persoana care achita prima de asigurare): Persoanе juridicе.

Termenul de asigurare: Termenul minim 5 ani. Termenul maxim 45 ani.(limitat cu virsta maxima a Persoanei Asigurate de 75 ani).

Valuta in care se incheie contractul: Asiguratul are dreptul sa aleaga in ce valuta vrea sa achite prima de asigurare: EURO, USD, MDL. In caz in care Contractul este incheiat in lei moldovenesti, primele si sumele de asigurare se indexeaza la inflatie.

Prima de asigurare: este minim 100 EURO/USD pe an, care se achita in lei moldovenesti la cursul B.N.M. din ziua depunerii cererii.

Modul de achitare a primei de asigurare se stabileste in Contractul de asigurare si poate fi: unic, anual, semestrial, trimestrial sau lunar.

Suma de asigurare (S.A.),  pentru virstele de la 18 pina la 60 ani, care nu necesita examinare medicala este maxim de 25 000 EURO / USD. Suma maxima de asigurare,  pentru virstele de la 61 pina la 65 ani, care nu necesita examinare medicala este de 12 500 EURO / USD.

Beneficiul suplimentar se calculeaza incepind cu primul an de asigurare. Persoana Asigurata poate primi beneficiul din investitiile  companiei (beneficiul suplimentar) incepind cu anul trei, daca prima de asigurare se achita anual si incepind cu anul doi, daca prima de asigurare se achita unic.

Suma de rascumparare: Persoana Asigurata sau Asiguratul poate primi suma de rascumparare, in cazul rezilierii (intreruperii) Сontractului de asigurare, incepind cu anul trei , daca prima de asigurare se achita anual si incepind cu anul doi, daca prima de asigurare se achita unic.

Riscurile de asigurare:

  • Riscuri de baza: supravietuirea Persoanei Asigurate pina la sfirsitul perioadei de asigurare; decesul Persoanei Asigurate din orice cauza, pe parcursul perioadei de asigurare.
  • Riscuri suplimentare: deces din accident, invaliditate de gr. I si II.
 


Ultimele noutăţi ale companiei
  28.08.2017 - Schimbarea sediului din 01 septembrie 2017: Chiţinău, str.Tricolorului, 40 Mai mult »
  28.08.2012 - Reorganizarea Companiei prin transformare în SA Mai mult »
  25.11.2010 - Lansarea programului "Imobil Accesibil" Mai mult »
  26.05.2009 - Majorarea capitalului statutar al C.A. "SIGUR-ASIGUR" Mai mult »

Ratele de schimb valutar 03.08.2020
 
1 EUR
1 USD
1 RUB
1 RON
1 UAH

 
Calculator asigurări
 
Parerea ta contează
 
Cum considerati, asigurarile de viata au perspectiva de dezvoltare in R. Moldova?
au perspectiva
nu au perspectiva
nu stiu
 
 

© Compania de Asigurări SIGUR-ASIGUR SRL
Str. Mihail Kogălniceanu 73/2, MD-2009 Chişinău, Republica Moldova
Tel/fax: 278262, Tel.: 256000, 256010;

E-mail:info@sigur-asigur.md