Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Asigurări de Viaţă
 

 
Asigurări Generale
 
   
 
Info util
 
Programa „Copii acumulare”


Programa „Copii acumulare”

 

“Copii acumulare” este un program de economisire, acumulare si capitalizare a mijloacelor banesti. Permite de a acumula un fond esential pentru copil la implinirea virstei de majorat (pentru studii, masina, nunta etc.). Asigura bunastarea financiara Persoanei Asigurate si familiei ei, ofera protectie, sub forma de despagubiri, inpotriva riscurilor de deces, deces din accident, invaliditate de gradul I si II, atit pentru Asigurat, cit si pentru Persoana Asigurata (copil). De asemenea Asiguratul si Persoana Asigurata participa, in conditii foarte avantajoase, la profitul companiei, care se repartizeaza anual sau la finele perioadei de asigurare.

Cine poate sa se asigure ?

  • Persoana asigurata: copii cu virstele cuprinse inte 3 si 17 ani . Virsta minima  de iesire din asigurare este de 18 ani. Virsta maxima  de iesire din asigurare este de 25 ani.
  • Asiguratul (persoana care achita prima de asigurare): persoane cu virstele cuprinse intre 18  si 60 ani (membri familiei Persoanei Asigurate – parinti, tutori, bunei etc.). Virsta maxima  de iesire din asigurare este de 70 ani.

Termenul de asigurare: este minim de 8 ani (dar tinind cont de limitele la iesire din asigurare minim la 18 si maxim la 25 ani)

Valuta in care se incheie contractul: Asiguratul are dreptul sa aleaga valuta in care sa achite prima de asigurare: EURO, USD, MDL. In caz in care contractul este incheiat in lei moldovenesti, primele si sumele de asigurare se indexeaza la inflatie.

Prima de asigurare: este minim 100 EURO/USD pe an, care se achita in lei moldovenesti la cursul B.N.M. din ziua depunerii cererii.

Modul de achitare a primei de asigurare se stabileste in contractul de asigurare si poate fi: unic, anual, semestrial.

Suma de asigurare (S.A.),  care nu necesita examinare medicala este maxim de 25 000 EURO / USD.

Beneficiul suplimentar se calculeaza incepind cu primul an de asigurare. Asiguratul poate primi beneficiul din investitiile  companiei (beneficiul suplimentar) incepind cu anul trei, daca prima de asigurare se achita anual si incepind cu anul doi, daca prima de asigurare se achita unic.

Suma de rascumparare: Asiguratul poate primi suma de rascumparare, in cazul rezilierii (intreruperii) Сontractului de asigurare, incepind cu anul trei , daca prima de asigurare se achita anual si incepind cu anul doi, daca prima de asigurare se achita unic.

Riscurile de asigurare:

  • Riscuri de baza: supravietuire Persoanei Asigurate pina la sfirsitul perioadei de asigurare; decesul Persoanei Asigurate si/sau Asiguratului din orice cauza, pe parcursul perioadei de asigurare.
  • Riscuri suplimentare: invaliditate de gr. I si II a Persoanei Asigurate si/sau Asiguratului.

  • Formularul de cerere pentru programa „Copii acumulare” il puteti solocita in oficiul companiei noastre sau il puteti descarca aici: Formular Cerere "Copii Acumulare"
 


Ultimele noutăţi ale companiei
  11.08.2020 - Schimbarea sediului din 17 august 2020: Chiţinău, str.Alexei Mateevici, 89/2, hotel "Majami" (Linga ambasada USA) Mai mult »
  28.08.2012 - Reorganizarea Companiei prin transformare în SA Mai mult »
  25.11.2010 - Lansarea programului "Imobil Accesibil" Mai mult »
  26.05.2009 - Majorarea capitalului statutar al C.A. "SIGUR-ASIGUR" Mai mult »

Ratele de schimb valutar 04.12.2021
 
1 EUR
1 USD
1 RUB
1 RON
1 UAH

 
Calculator asigurări
 
Parerea ta contează
 
Cum considerati, asigurarile de viata au perspectiva de dezvoltare in R. Moldova?
au perspectiva
nu au perspectiva
nu stiu
 
 

© Compania de Asigurări SIGUR-ASIGUR SRL
Str. Mihail Kogălniceanu 73/2, MD-2009 Chişinău, Republica Moldova
Tel/fax: 278262, Tel.: 256000, 256010;

E-mail:info@sigur-asigur.md