Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Asigurări de Viaţă
 

 
Asigurări Generale
 
   
 
Info util
 
Despre Companie


Compania de Asigurări de Viaţă “SIGUR-ASIGUR”

 


Lider la capitolul capitalizare, solvabilitate, eficacitate şi siguranţă.

 


Compania de Asigurări de Viaţă SIGUR-ASIGUR a fost înfiinţată în ianuarie 2003, în acesta perioadă scurtă a reuşit să se afirme pe locul întii între companiile de asigurări din Moldova în ce priveşte slovabilitatea, rentabilitatea, eficacitatea investiţiilor, ritmul de sporire a activelor proprii şi rezervele financiare pentru garantarea  obligaţiilor de asigurare.
SIGUR-ASIGUR este  companie de asigurări din Moldova, care activ dezvoltă  asigurarea de viaţă, atât pentru clienţii corporativ, cât şi pentru persioanele fizice. 

Trăsăturile caracteristice ale activităţii SIGUR-ASIGUR:


    Abordarea noastră se bazează pe VIP-asigurarea prin metode şi scheme complexe,ce sînt identificate individual pentru fiecare client în parte combinîndu-le cu relaţii multiaspectuale complexe de parteneriat în alte sfere ale colaborării. În mod corespunzător, fiecare client-asigurat este abordat drept un potenţial partener de lungă durată în colaborarea complexă şi mulţi dintre ei, într-adevăr devin astfel de parteneri.
    Una din trăsăturile caracteristice ale activităţii SIGUR-ASIGUR este colaborarea multelaterală cu partenerii de afaceri, cărora Compania la acordă sprijin la atragerea resurselor şi realizarea proiectelor investiţionale, stabilirea relaţiilor reciproc avantajoase cu înterprinderile investite şi, desigur, la asigurarea riscurilor financiare, investiţionale, de bunuri şi a altor riscuri.

Deviza Companiei de Asigurari „SIGUR-ASIGUR”:

“ A colabora multilateral şi a creşte împreună cu Partenerii noştri!”


Argumente importante pentru clienţi-parteneri la încheierea contractelor de asigurări  cu SIGUR-ASIGUR :

 • Gama largă de produse de asigurări ale Companiei:
 1. Cinci produse de asigurări de viaţă şi un produs suplimentar de asigurare de pensie;
 •  Nivelul foarte înalt de solvabilitate şi siguranţă. Raportul dintre activele nete şi rezervele de asigurare la SIGUR-ASIGUR în comparaţie cu raportul sumar la celelate companii de asigurare din Moldova este de 8 ori mai mare calculat la valoarea de bilanţ, şi de 39 ori mai mare – calculat la valoarea de piaţă estimativă.
   
 • Orientarea la interesele clientului în procesul de regularizare a cazurilor de asigurare;
   
 • Diversificarea riscurilor investiţionale şi economice. Activele Companiei includ mai multe terenuri de pămînt cu suprafaţa totală de circa 145 ha, inclusiv 10 ha - pentru construcţii; mai mult de 100 de pachete de acţiuni ale celor mai de perspectivă întreprinderi din ţară, inclusiv 4 pachete majoritare şi 8 – pachete semnificative de acţiuni; oficiul central prestijios al Companiei; Casa de odihna în r-on Călăraşi, depozite bancare ş.a.
   
 • Capitalul propriu şi activele solide ale SIGUR-ASIGUR în combinaţie cu volumul comparativ modest al obligaţiilor de asigurare deja asumate, permit Companiei de a-şi asuma şi a garanta cu uşurinţă responsabilitate de asigurare suplimentară în mărime de 3,7 miliarde de lei – mult mai mult decît orice altă companie de asigurări din republică;
   
 • Un alt avantaj al SIGUR-ASIGUR pentru asiguraţii noştrii sînt tarifele de asigurare relativ madeste. Reducerea nivelului acestora este posibilă datorită abordării complexe a asigurărilor, încheierii contractelor de proporţii împortante (VIP-asigurare) şi capabilităţii SIGUR-ASIGUR de a-şi asigura responsabilitatea pe contractile de asigurare cu resursele proprii.

 • Respectarea cu stricteţe a obligaţiilor de asigurare.
  Clienţii Companiei s-au convins prin experienţa proprie că SIGUR-ASIGUR îşi îndeplineşte operativ şi în volum deplin obligaţiile sale la soluţionarea cazurilor de asigurare. Or, atunci cînd cazurile de asigurare sînt “fabricate” (se falsifică), Compania consideră drept o chestiune de onoare şi principiu de a nu permite şperţarilor să se pricopsească, chiar cu preţul unor cheltuieli importante de timp şi bani.

Bine aţi venit la SIGUR-ASIGUR !Ultimele noutăţi ale companiei


Prin prezenta CAV „Sigur-Asigur” SA, vă informează că de pe data de 17 august 2020 Compania schimbă adresa juridică, şi îşi mută sediu pe str. Alexei Mateevici, 89/2, mun.Chişinău, MD2009 (cu păstrarea numerelor de telefon).Aducem la cunoştinţă că conform Legii cu privire la asigurări № 407-XVI din 21.12.2006 Compania de Asigurări "Sigur-Asigur" SRL s-a transformat în Compania de Asigurări de Viaţă "Sigur-Asigur" SA pe data de 03.08.2012Compania de Leasing „Locuinţa Accesibilă” oferă împrumuturi ipotecare (leasing) pe un termen de pînă la 20 de ani cu o dobîndă anuală de 6% pe an în Euro pentru:

* Imobile locative
* Imobile comerciale
* Loturile de pămînt destinate construcţiilor

Fără gaj suplimentar, plăţi ascunse şi fără confirmarea veniturilor oficiale.

Adresa Companiei de Leasing „Locuinţa Accesibilă”: Chişinău, str. M. Kogălniceanu, 73/2 (între str.Mt. Bănulescu-Bodoni şi N. Iorga),Tel. 256-008, 256-018, fax. 278-262, Mob. 079256018

www.locuintaaccesibila.md e-mail: office@locuintaaccesibila.mdC.A. "SIGUR-ASIGUR" a majorat capitalul statutar pina la 32 mil. leiCartea a fost scrisă de managerul principal al Companiei de Asigurări „Sigur-Asigur” Sergiu Certan şi s-a editat pe cheltuiala Companiei cu un tiraj de 10 mii de exemplare, în limbile română şi rusă pentru a fi distribuită gratuit locuitorilor Moldovei. Dumneavoastră o puteţi primi gratis la sediul Companiei „Sigur-Asigur” pe adresa: Chişinău, str. Kogâlniceanu, 73/2 (între străzile Bănulescu-Bodoni şi Iorga) sau să luaţi cunoştinţă de ea pe site-ul Companiei www.sigur-asigur.md.


Ultimele noutăţi ale companiei
  11.08.2020 - Schimbarea sediului din 17 august 2020: Chiţinău, str.Alexei Mateevici, 89/2, hotel "Majami" (Linga ambasada USA) Mai mult »
  28.08.2012 - Reorganizarea Companiei prin transformare în SA Mai mult »
  25.11.2010 - Lansarea programului "Imobil Accesibil" Mai mult »
  26.05.2009 - Majorarea capitalului statutar al C.A. "SIGUR-ASIGUR" Mai mult »

Ratele de schimb valutar 26.09.2022
 
1 EUR
1 USD
1 RUB
1 RON
1 UAH

 
Calculator asigurări
 
Parerea ta contează
 
Cum considerati, asigurarile de viata au perspectiva de dezvoltare in R. Moldova?
au perspectiva
nu au perspectiva
nu stiu
 
 

© Compania de Asigurări SIGUR-ASIGUR SRL
Str. Mihail Kogălniceanu 73/2, MD-2009 Chişinău, Republica Moldova
Tel/fax: 278262, Tel.: 256000, 256010;

E-mail:info@sigur-asigur.md